Leveranspolicy

Så fungerar det

Standard leverans är mellan 3-5 vardagar och det tillkommer fraktavgift på 59 kr för beställningar under 800kr.

Det går att välja Express leverans på alla varor som finns på lager. Express leverans är mellan 1-2 vardagar och fraktavgiften kostar 99kr

Beställningar över 800kr skickas fraktfritt.Du kan även välja att hämta upp dina varor i vår butik i Södertälje!
Produkterna ska skickas tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning med etiketter och taggar kvar.

Ångerrätten gäller inte för följande typer av varor:Varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av häls- eller hygienskäl (exempelvis underkläder, badkläder och liknande produkter).  Du har rätt att öppna förpackningen och prova kläderna så länge förpackningen är återförslutningsbar. Kom bara ihåg att plaggen av hygienskäl ska prövas med underkläder på. Om det sitter skyddsplast eller etiketter på plagget ber vi dig se till att dessa sitter kvar vid retur.

Vid retur eller  utövande av ångerrätten använder du returetiketten som följde med i ditt paket. Hos oss är det gratis att returnera alla varor! Du ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till Chic Intim.  Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och  i originalkartong.Öppettider Chic Lingeries Södertälje:                                          

Måndag-Fredag: 10:00-18:00

Lördag: 10:00-14:00

Söndag: Stängt

Vår returpolicy

Öppet köp:

Hos oss har du alltid öppet köp i 14 dagar. Kom ihåg att låta alla lappar sitta kvar när du skickar tillbaka den oanvända varan.

Retur och ångerätt:

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från dagen du har tagit emot dina varor.


Fun Lingerie Model

Svar på alla dina frågor


Säljer ni presentkort?

Ja, vi säljer presentkort. 

I vår e-shop finns det Presentkort att köpa för 500kr och 1000kr.

Det går att köpa Presentkort  på valfri belopp. Kontakta gärna oss via mail på: [email protected] Presentkortet skickas via posten till den adressen som du anger vid beställningen Det går att använda Presentkortet både i butiken och vår eshop.

Alla presentkort gäller i 1 år från köpdatumet och går ej att byta mot kontanter.

Vilka betalsätt accepterar ni?

Vi accepterar Faktura samt kortbetalning via NETS: Visa,Mastercard, American Express, Paypal,Klarna,Swish och betalning med Presentkort.

Kontakta oss om du har andra frågor eller funderingar!